Het accountantskantoor voor het MKB

Krol Wezenberg betrokken financiële dienstverlening

Krol Wezenberg Accountants in Harderwijk en Kampen is hét accountantskantoor voor MKB-bedrijven en zelfstandigen. Ons werkgebied omvat vooral de regio’s Harderwijk, Nunspeet, Zwolle en Kampen.

Krol Wezenberg is een persoonlijk betrokken adviseur waar uw vaste aanspreekpunt antwoord geeft op alle vragen over  fiscale en financiële zaken. Van het samenstellen van de jaarcijfers, belastingaangifte, salarisadministratie of verzorging van uw boekhouding…

Lees verder

Flexibel, slagvaardig, helder advies, zodat u kunt ondernemen

Krol Wezenberg Accountants financieel advies

Wilt u ondernemen en vooral doen waar u goed in bent? En bent u op zoek naar een adviseur die u ontzorgt met helder, slagvaardig advies en die flexibel reageert op veranderende omstandigheden?

Dan is Krol Wezenberg Accountants uw partner. Ook wij willen graag doen waar wij goed in zijn. En dat is het begeleiden en adviseren van ondernemers in het MKB. Wij zijn geen ja-knikker, maar zullen u als sparring partner helpen om keuzes te maken diie u in staat stellen op lange termijn te blijven doen wat u graat wilt: succesvol ondernemen.

Lees verder
Onze diensten

Financiele administratie

Krol Wezenberg Accountants verzorgt uw financiële administratie. Ook op dit gebied mag u van ons transparant maatwerk verwachten. Geen onderneming is gelijk en dus kan de oplossing per situatie verschillen. Op u gericht!

Lees verder
salarisadministratie

Salarisadministratie

Krol Wezenberg Accountants verzorgt ook uw salarisadministratie. De inrichting wordt in overleg met de ondernemer bepaald. Zo bepaalt u zelf welk deel van uw personeels- en salarisadministratie u in eigen hand houdt.

Lees verder

Fiscale diensten

Krol Wezenberg Accountants verzorgt alle belastingaangiften voor bedrijven. Belangrijk is dat we de aangiften doen, maar er ook een helder fiscaal rapport van samenstellen. Adviseren over uw fiscale positie en mogelijkheden vormt hiervan een integraal onderdeel.

Lees verder
assistent

Online Boekhouden

Online boekhouden heeft tal van voordelen. U kunt altijd en overal uw financiële administratie inzien of bijwerken. Actueel inzicht in de financiële situatie van de onderneming en de rendementen is van levensbelang ook voor uw bedrijf!

Lees verder
Actueel
Internetconsultatie regelgeving crowdfunding

Internetconsultatie regelgeving crowdfunding

Crowdfunding is een financieringsvorm in opkomst. De geldvrager gaat bij deze vorm niet naar de bank om Lees verder
Liever een oude auto van de zaak?

Liever een oude auto van de zaak?

De werknemer met een auto van de zaak wordt geconfronteerd met een bijtelling bij zijn inkomen. De wet Lees verder
Compensatieregeling zwangere zelfstandigen

Compensatieregeling zwangere zelfstandigen

Naar aanleiding van een uitspraak van de Centrale Raad van Beroep van 27 juli heeft de minister van Lees verder